Engler og Hormoner: #sjekk deg og female empowerment

 

Engler og hormoner: Podcasten som tar deg med på en reise av inspirasjon til god helse, sunn livsstil og spennende selvutvikling. Du får nye trender, etablerte sannheter og gammel visdom i en skjønn forening. Ingvild og Mona møter mennesker som kan mer enn oss om noe, og som kan inspirere DEG til et bedre liv.

1: Sofia. Om #sjekkdeg, og livet med og uten Thea.

I møtet med Sofia lærer vi hvordan en liten ide skriblet ned over et glass vin kan vokse seg så stor at den endrer verden og redder liv. Om livmorhalskreften som rammet bestevenninnen Thea. Dette er #femaleempowerment i praksis. Om å bruke katastrofen til noe konstruktivt. Om sterke kvinner. Visste du at DU også kan endre verden? Denne vil inspirere deg til hvordan.

Du finner episoden i iTunes, Spotify og de fleste podcast-tjenestene du kan benytte. God lytt!

 

Bio

Mona er trebarnsmamma, osteopat, fysioterapeut, personlig trener og coach med en glødende interesse for kvinnehelse.  Fascinert over kvinnekroppens livslange reise, påvirket av gener, hormoner, miljø og valg man tar. I denne kontinuerlige utviklingsprosessen vil hun inspirere deg til å ta valg som kan endre livet ditt.

Mona er trebarnsmamma, osteopat, fysioterapeut, personlig trener og coach med en glødende interesse for kvinnehelse.

Fascinert over kvinnekroppens livslange reise, påvirket av gener, hormoner, miljø og valg man tar. I denne kontinuerlige utviklingsprosessen vil hun inspirere deg til å ta valg som kan endre livet ditt.


Vil du lære mer om:


Mona Valstad Elsness