Trening etter fødsel

Trening etter fødsel, for deg som vil komme igang med effektiv trening som gir resultater. Få kunnskapen du trenger for å gjøre smarte valg. Online foredrag om trening etter fødsel: påmelding her.

Read More
Mona Valstad Elsness
Hva betyr det egentlig å trene seg opp etter fødsel?

Hva er den største utfordringen de fleste møter når de skal trene seg opp etter fødsel? Og hvordan få resultater med trening i den nye hverdagen? Kunnskapen er tilgjengelig, men den er bare virkningsfull om du velger å benytte deg av den. Bli med på gratis foredrag om trening etter fødsel, og hvordan faktisk gjennomføre opptreningen slik at du får de resultatene du ønsker. Meld deg på her.

Read More
Økt fokus og bedre balanse i hverdagen.

Økt fokus, bedre effektivitet og balanse i hverdagen er tema i ukens episode av podcasten Engler og Hormoner. Mentaltrener Anniken Binz gir oss gode råd om hvordan vi kan legge til rette for å skape gode effektive vaner. Små valg, ta vare på kroppen og skape overskudd ved tidsstyring og bevissthet er verktøyene hun bruker i sin hverdag for å balansere. Det er utrolig hvordan små endringer kan skape nye resultater. Ta en lytt, og bli inspirert!

Read More
Stress stjeler energi og tid i hverdagen din

Stress er summen av alt i livet ditt. Er du oppmerksom på alle tanker, vaner og tidstyver som tar opp ditt fokus løpet av dagen? Mentaltrener Anniken Binz gir deg nyttige tips for hvordan du kan endre dine tankemønster, øke bevisstheten og ta kontroll på de faktorene som preger livet ditt. Kanskje du med god samvittighet kan si nei neste gang du blir spurt om å gjøre noe som ikke passer inn i din hverdag? Eller få overskudd til å gjøre mer av det du helst vil bruke tiden din på?

Read More
Tanker, stress og mentaltrening.

Podcasten Engler og Hormoner tar for seg stressmestring i samtale med mentaltrener Anniken Binz. Tenk at vi har så mye i hverdagen og hodet vår som stjeler fokus fra det vi egentlig ønsker å gjøre. Smarte valg og gode vaner er ikke bare for toppidrettsutøvere. Og økt livskvalitet og bedre helse er konsekvensene av å få bedre bevissthet på hva du faktisk bruker tiden din på.

Read More